Politică Confidențialitate

Mă angajez să vă protejez datele și confidențialitatea. Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale contactați-mă și vă voi ajuta cu cea mai mare plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor mele, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această Politică de Confidențialitate.

Cuprins

 1. Definițiile Utilizate în Această Politică
 2. Principiile de Protecție a Datelor pe Care le Urmez
 3. Ce Drepturi Aveți în Legătură cu Datele Dvs. Personale
 4. Ce Date Personale Colectez Despre Dvs.
 5. Cum Utilizez Datele Dvs. Personale
 6. Cine Altcineva are Acces la Datele Dvs. Personale
 7. Cum Vă Asigur Datele
 8. Informații Despre Cookie-uri
 9. Informații de Contact

Definiții

 • Date Personale - Orice informație referitoare la o persoană fizică, naturală, identificată sau identificabilă.
 • Prelucrare/Procesare - Orice operație sau set de operațiuni care se efectuează pe Datele Personale sau pe seturi de Date cu Caracter Personal.
 • Subiectul Datelor/Persoana Vizată - Persoană fizică, naturală, ale cărei Date Personale sunt Prelucrate.
 • Copil - O persoană fizică, naturală, în vârstă de până la 16 ani.
 • Eu/Mine/Meu/Mele (fie cu majuscule sau nu) - Se referă la mine ca persoană, Daniel Dogeanu, sau, în unele cazuri, la site-ul meu, danieldogeanu.ro.

Principii de Protecție a Datelor

Promit să respect următoarele principii privind protecția datelor:

 • Procesarea este legală, corectă și transparentă. Activitățile mele de Prelucrare a datelor au un temei legal. Întotdeauna consider drepturile dvs. înainte de a vă Procesa Datele Personale. La cerere, vă voi furniza informații privind Prelucrarea datelor.
 • Procesarea datelor este limitată la scopul inițial. Activitățile mele de Procesare a Datelor Personale respectă scopul pentru care au fost colectate.
 • Procesarea se face cu cantitatea minimă de date. Adun și Procesez doar cantitatea minimă necesară de Date Personale pentru orice scop.
 • Procesarea este limitată la o perioadă de timp. Nu voi stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Voi face tot posibilul pentru a asigura acuratețea, integritatea și confidențialitatea datelor dvs.

Drepturile Persoanelor Vizate

Subiectul Datelor are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la Informație – Înseamnă că aveți dreptul să știți dacă Datele dvs. Personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute, de ce și de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul la Acces – Înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la/despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a Datelor dvs. Personale culese.
 3. Dreptul la Rectificare – Înseamnă că aveți dreptul de a solicita corectarea sau ștergerea Datelor dvs. Personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul la Ștergere – Înseamnă că în anumite condiții, puteți solicita ca Datele dvs. Personale să fie șterse din înregistrările mele.
 5. Dreptul de a Restricționa Procesarea – Înseamnă că în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați Procesarea Datelor dvs. Personale.
 6. Dreptul de a vă Opune Prelucrării – Înseamnă că în anumite cazuri, aveți dreptul să vă opuneți Prelucrării Datelor dvs. Personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a vă Opune Procesării Automate – Înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții la Prelucrarea automată, inclusiv la profilare; și că nu doriți să faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe Prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la Portabilitatea Datelor – Aveți dreptul să obțineți Datele dvs. Personale într-un format care poate fi citit de sistemele informatice sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un Procesor de date la altul.
 9. Dreptul de a Face Plângere – În cazul în care refuz cererea dvs. în baza Dreptului la Acces, vă voi oferi o explicație pentru refuz. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rog să mă contactați.
 10. Dreptul de a Obține Asistență de la o Autoritate de Supraveghere – Înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și la alegerea altor căi de remediere legale, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a Retrage Consimțământul – Aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru Procesarea Datelor dvs. Personale.

Datele pe Care le Colectez

Informațiile Pe Care Mi Le-ați Furnizat - Acestea ar putea fi adresa dvs. de email, numele dvs., adresa de facturare, adresa de domiciliu, etc. - în special informațiile necesare pentru livrarea unui produs/serviciu sau pentru îmbunătățirea experienței dvs. pe site-ul meu. Salvez informațiile pe care mi le furnizați pentru ca dvs. să puteți lăsa comentarii, trimite mesaje prin email sau efectua alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele dvs. și adresa de email.

Informații Colectate Automat Despre Dvs. - Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre limbă, locația geografică, adresa dvs. IP, informațiile despre coșul de cumpărături sau istoricul cumpărăturilor (dacă există), etc. Aceste informații sunt folosite pentru a vă îmbunătăți experiența pe site. Când folosiți serviciile mele sau vă uitați la conținutul site-ului meu, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Informații de la Partenerii Mei - Există posibilitatea să colectez informații și de la partenerii mei de încredere, confirmând că au un temei legal pentru a putea împărtăși aceste informații cu mine. Acestea sunt fie informații despre dvs. pe care le-ați furnizat în mod direct, fie le-au adunat ei din alte motive legale. Vedeți lista partenerilor mei aici.

Informații Disponibile Public - Mai pot, de asemenea, să adun și informații despre dvs. care sunt disponibile public.

Cum Utilizez Datele Dvs. Personale

Folosesc Datele dvs. Personale pentru a:

 • Furniza serviciul meu către dvs. Asta include, de exemplu, furnizarea de produse și/sau servicii pe care dvs. le-ați solicitat; comunicarea și interacțiunea cu dvs.; oferirea de obiecte/mesaje promotionale la cererea dvs. si comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse și/sau servicii; și notificarea despre modificările aduse oricăror servicii.
 • Îmbunătăți experiența dvs. ca și client;
 • Îndeplini o obligație în conformitate cu legea sau contractul;

Folosesc Datele dvs. Personale în mod legitim și/sau cu consimțământul dvs.

În cazul încheierii unui contract sau a îndeplinirii unor obligații contractuale, vă Procesez Datele Personale cu următoarele scopuri:

 • Pentru a vă identifica;
 • Pentru a vă oferi un serviciu sau pentru a vă trimite/oferi un produs;
 • Pentru a comunica fie în legătură cu vânzarea, fie pentru facturarea serviciului/produsului;

Pe baza intereselor legitime, Procesez Datele Personale cu următoarele scopuri:

 • Pentru a vă trimite oferte personalizate (de la mine și/sau partenerii mei selectați cu atenție);
 • Pentru a administra și analiza baza de clienți (comportamentul și istoricul de cumpărare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor/serviciilor oferite/furnizate;
 • Pentru a efectua chestionare privind satisfacerea clientului;

Atâta timp cât nu m-ați informat altfel, consider că oferirea de produse/servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. de achiziții (istoricul de cumpărături) este în interesul meu legitim.

Cu acordul dvs., Procesez Datele Personale pentru următoarele scopuri:

 • Pentru a vă trimite buletine de știri și campanii de oferte personalizate (de la mine și/sau partenerii mei selectați cu atenție);
 • În alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul;

Procesez Datele dvs. Personale pentru a-mi îndeplini obligațiile mele legale și/sau utilizez Datele dvs. Personale pentru vă pune la dispoziție opțiunile prevăzute de lege. Îmi rezerv dreptul de a anonimiza Datele Personale adunate și de a utiliza astfel de date. Voi folosi datele în afara domeniului de aplicare al acestei Politici numai atunci când sunt anonimizate. Salvez informațiile de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 10 ani.

S-ar putea să Procesez Datele dvs. Personale și în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, mă voi asigura că:

 • Legătura dintre scopurile, contextul și natura Datelor Personale este adecvată pentru Procesarea ulterioară;
 • Prelucrarea ulterioară nu vă va afecta interesele și
 • Există măsuri adecvate de protecție a datelor pentru Procesare.

Vă voi informa despre orice scopuri suplimentare și Procesare ulterioară.

Cine Altcineva Poate Accesa Datele Dvs. Personale

Nu împărtășesc Datele Personale cu străinii. Datele dvs. Personale sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor de încredere fie pentru a face posibilă oferirea serviciului/site-ului către dvs., fie pentru a îmbunătăți experiența dvs. ca și client. Împărtășesc Datele dvs. Personale cu:

Partenerii Mei de Procesare:

 • Gazduire

Partenerii Mei de Afaceri:

 • Niciunul

Terțe Părți Conectate:

 • Google

Lucrez doar cu partenerii de Procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a Datelor dvs. Personale. Dezvălui Datele dvs. Personale terților sau autorităților doar atunci când sunt obligat din punct de vedere legal să fac acest lucru. Există posibilitatea să vă dezvălui Datele dvs. Personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul pentru asta sau dacă există alte temeiuri legale pentru a acest lucru.

Cum Vă Asigur Protecția Datelor

Fac tot posibilul pentru a vă păstra Datele dvs. Personale în siguranță. Folosesc protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS și SSL). Folosesc anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Îmi monitorizez sistemele pentru posibile vulnerabilități și atacuri. Utilizez firewall-uri și alte programe de securitate pentru a împiedica accesul neautorizat la server și/sau la Datele dvs. Personale.

Chiar dacă fac tot posibilul, nu vă pot garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promit să informez autoritățile competente cu privire la scurgerea datelor. De asemenea, vă voi anunța și pe dvs. dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Voi face tot ce pot în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care apar astfel de încălcări.

Dacă aveți un cont pe site-ul meu, rețineți că trebuie să păstrați secret numele dvs. de utilizator și parola.

Copii

Nu intenționez să colectez sau să colecționez cu bună știință informații de la copii. Nu țintesc copiii cu serviciile mele.

Cookie-uri și Alte Tehnologii pe Care le Folosesc

Folosesc cookie-uri și/sau tehnologii similare pentru a administra site-ul web, pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a culege informații despre utilizatori. Fac acest lucru pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dvs. pe acest site.

Un cookie este un fișier text, mic, stocat pe computerul dvs. Cookie-urile stochează informații care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai eu pot accesa cookie-urile create pe acest site. Dvs. puteți controla cookie-urile la nivelul browser-ului dvs. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții critice pe acest site.

Folosesc cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-urile Necesare – Aceste cookie-uri sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul meu, cum ar fi încărcarea limbii adecvate, stocarea adreselor URL pentru alte limbi, stocarea setărilor cookie-urilor, etc. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale.
 • Cookie-uri de Funcționalitate – Aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca serviciul meu să fie mai convenabil și oferă posibilitatea de a avea mai multe caracteristici personalizate. De exemplu, aceste cookie-uri ar putea să țină minte numele și adresa dvs. de email în formularele de comentarii, astfel încât să nu mai trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când doriți să lăsați un comentariu, sau ar putea selecta automat prefixul țării pentru câmpurile de introducere a numărului de telefon, atunci când acestea sunt prezente pe pagină.
 • Cookie-uri Statistici - Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura traficul și pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și a serviciilor mele. În acest scop, folosesc serviciile Google Analytics. Google are propria Politică de Confidențialitate pe care o puteți revizui aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina de dezactivare Google Analytics.
 • Cookie-uri Opționale - Aceste cookie-uri nu sunt critice și le folosesc pentru a vă îmbunătăți experiența sau în scopuri de marketing. Aceste cookie-uri sunt complet opționale și nu ar trebui să vă afecteze experiența într-un mod semnificativ.

Este posibil ca unele dintre categoriile de cookie-uri de mai sus să nu fie prezente în ecranul de Setări al Consimțământului Cookie-urilor. Dacă nu sunt prezente, înseamnă că nu folosesc astfel de cookie-uri pe site în acest moment și nu există nimic de dezactivat din categoria respectivă.

Puteți elimina cookie-urile stocate în computerul dvs. cu ajutorul ecranului de Setări al Consimțământului Cookie-urilor (iconița mică care vă urmărește, din partea stângă a paginii), sau prin setările browserului. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, vizitați allaboutcookies.org.

Informatii de Contact

Autoritatea de Supraveghere
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Ofițer de Protecție a Datelor
Daniel Dogeanu

Modificări la Această Politică de Confidențialitate

Imi rezerv dreptul de a face schimbari la aceasta Politica de Confidentialitate.
Ultima modificare a fost făcută pe 07 Decembrie 2018.